Sertifioidu TAKETO+ ammattilaiseksi

Mitkä valmiudet saat?

Kehityt muutosjohtamisen- ja kyvykkyyden ammattilaiseksi. Ymmärrät, miten hyödynnät monipuolisesti digitalisaatiota muutosjohtamisen tukena. Tiedät, miten ohjata vaikkapa satojen ihmisten ponnisteluja muutoshankkeissa. Onnistut tuomaan positiivisuuden mukaan siirryttäessä vanhasta kohti uutta. Tiedät, miten aikuinen ihminen haluaa oppia, jotta todellista omaksumista voidaan saada aikaiseksi. Tiedät, mitä jatkuvaa tietoa sinun pitää saada muutoksen “henkisestä tilasta” ja miten tämä tieto tarjoillaan parhaiten osaksi tietojohtamisen kokonaisuutta palvelemaan johtamisjärjestelmää.

Miten sertifioidut?

Periaatteenamme on siirtää osaamisemme asiakkaan käyttöön eikä pantata sitä. Toiseksi, me katsomme, että sana “valmius” tarkoittaa osaamista käytännössä. Kurssit, erityiskoulutukset, konsulttien muutostuki ja valmennukset antavat hyvää pohjustusta ja johdatusta teemaan, mutta todellinen hyöty sekä sertifioitavalle ammattilaiselle ja tämän työnantajalle tulee siitä, että sertifioituminen tapahtuu oman organisaation omissa muutoshankkeissa. “Työ tekijäänsä opettaa!” Kts. myös Oppiminen! (storico.fi)

Samalla, kun tuemme työnantajaasi TAKETO+:n käyttöönotossa, tuemme myös sinun matkaasi täysveriseksi digiajan muutosjohtamisen ammattilaiseksi. Se tapahtuu loogisina paloina, joten kaikkea ei tarvitse ahmia kerralla!

Miten aloitat?

Työnantajasi ottaa TAKETO+:n käyttöön. Aloitus tapahtuu luontevasti jollakin selkeästi rajatulla pilotilla, jonka avulla jotakin tiettyä kehittämiskohdetta halutaan selkeästi parantaa. Kohteena voi olla esimerkiksi jokin demokirjastomme Demokirjasto (storico.fi) aiheista.

Olet mukana alusta alkaen. Jokainen toteutus vie sinua lähemmäksi TAKETO+ muutosjohtamisammattilaisuutta! Opit jatkuvasti uutta ja kertaat jo aiemmin opittua, joten omaksut asioita nopeasti ja tehokkaasti.

Kysy lisää, kerromme tarkemmin, mitä osaamislaariisi tulee lisää!

Ota yhteyttä (storico.fi)

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close